SLE-yhdistys ry:n verkkosivut

Vuosikokous la 3.2.2018 klo 12

Paikka: Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki (kartta)
Käsitellään sääntömääräiset asiat. Säännöt löytyvät täältä sivua alasvierittämällä.

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen vuosikokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti (esim. sähköpostilla) hallitukselle 9.1.2018 mennessä.

Osallistuminen onnistuu myös Facebookin kautta!

Hyvää joulun odotusaikaa!

Menneet tapahtumat löydät täältä

SLE-yhdistys on Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys ja toimii lupus-henkilöiden edustajana Suomessa. SLE-yhdistys seuraa Reumaliiton tavoin tieteeseen perustuvaa lääketiedettä.
Yhdistys on myös LUPUS Europen jäsen ja sitä kautta tuo tietoa maailmalta jäsenien hyväksi.

SLE eli Systeeminen Lupus Erythematosus (suom. hajapesäkkeinen punahukka) on autoimmuunitauti. Sitä sairastaa noin 2000 ihmistä Suomessa. Näiltä sivuilta voit lukea lisää SLE:stä ja nähdä jäsentemme kertomuksia. Vertaistuki-sivuillamme pääset keskustelemaan muiden kanssa.

Seuraa tiedotteita ja muita uutisia yhdistyksen Twitteristä.
Yhdistyksen facebook-sivut löydät täältä.

Paikallisesta reumayhdistyksestä voi kysyä mahdollisesta sle-toiminnasta alueella.

Mitä tahansa sinulla tulee mieleen yhdistystoiminnastamme tai ideoita yhdistyksen kehittämiseen älä epäröi vaan laita rohkeasti meille tulemaan postia tästä.

Hyviä lukuhetkiä!

• Rannekkeiden tilauslomakkeeseen pääset tästä.

Maailman Lupuspäivä 10.5. joka vuosi. Lisätietoa tästä