Ajankohtaista

Kaikki tulevat tapahtumat ja vertaistukitapaamiset löydät kokonaisuudessaan Tulevat tapahtumat-sivulta.

LOPPUVUODEN TARJOUS

Jos olet vielä miettinyt liittymistä niin nyt se ei ole hinnasta kiinni.

Saat 50% alennuksen jäsenhinnasta eli MAKSAT VAIN 8 € loppuvuoden jäsenmaksusta!

Tarjous koskee uusia liittyviä henkilöitä, jotka eivät ole olleet aikaisemmin jäsenenä.

Tarjous on voimassa 31.12.2018 asti.

Ei koske vanhoja jäseniä, jotka ovat liittyneet vuonna 2018 ja jättäneet jäsenmaksunsa maksamatta.

Olemme harvinaisia!

Kartoitamme, kuinka laajasti SLE:tä sairastavat henkilöt tuntevat SLE-yhdistyksen ja nettisivut sekä Facebook Siipien havinaa -keskustelyryhmän. Nettisivuilla on myös oma keskustelupalsta, jonne voi käydä kommentoimassa. Haluamme tietää, tarjoavatko nämä edellä mainitut toiminnat riittävästi tietoa ja vertaistukea sairauden kanssa selviämiseen.

Olemme pieni valtakunnallinen yhdistys ja 165 jäsentä. Siipien havinassa on yli 500 tykkääjää. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan toimintaamme ja tekemään sitä tunnetummaksi.

Nimi- tai osoitetietoja emme kysele, joten emme tiedä kuka on vastannut. Vastaukset käsittelemme luottamuksellisesti.

Vastauskohtiin voi joko kirjoittaa tai se on kyllä / ei -tyyppinen vastaus. Toivomme, että vastaisit kaikkiin vaikka et mielestäsi osaisi niihin vastata.

Käy vastaamassa muutamaan kysymykseen https://goo.gl/forms/EmR6qwYAwSUfKcms1

Sivu päivitetty 13.11.2018