Tervetuloa SLE-yhdistys ry:n verkkosivuille!

Vuonna 2017

• SLE-risteily Tallinnaan 6. - 8.10.2017. Lähtö on klo 18.30. Paluulähtö klo 12:30, perillä 16:00
  • Katso täältä Reumaluentojen aikataulut ja paikkakunnat syksyllä 2017.
  • Sinustako vertaistukija yhdistykseemme? Reumaliitto järjestää
    koulutuksen 27. - 29.10.2017. Perjantaipäivä on tarkoitettu uusille
    vertaistukijoilla ja la-su on jatkokoulutusta. Lisätietoa ja linkin
    ilmoittautumiseen löydät täältä.
  • Puheenjohtajamme Elina esittelemässä yhdistystämme. Kiitokset näkyvät ao. kuvasta.

Aikaisemmat tapahtumat löydät täältä

SLE-yhdistys on Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys ja toimii lupus-henkilöiden edustajana Suomessa. SLE-yhdistys seuraa Reumaliiton tavoin tieteeseen perustuvaa lääketiedettä.
Yhdistys on myös LUPUS Europen jäsen ja sitä kautta tuo tietoa maailmalta jäsenien hyväksi.

SLE eli Systeeminen Lupus Erythematosus (suom. hajapesäkkeinen punahukka) on autoimmuunitauti. Sitä sairastaa noin 2000 ihmistä Suomessa. Näiltä sivuilta voit lukea lisää SLE:stä ja nähdä jäsentemme kertomuksia. Vertaistuki-sivuillamme pääset keskustelemaan muiden kanssa.

Seuraa tiedotteita ja muita uutisia yhdistyksen Twitteristä.
Yhdistyksen facebook-sivut löydät täältä.

Paikallisesta reumayhdistyksestä voi kysyä mahdollisesta sle-toiminnasta alueella.

Mitä tahansa sinulla tulee mieleen yhdistystoiminnastamme tai ideoita yhdistyksen kehittämiseen älä epäröi vaan laita rohkeasti meille tulemaan postia tästä.

Hyviä lukuhetkiä!

• Rannekkeiden tilauslomakkeeseen pääset tästä.

Maailman Lupuspäivä 10.5. joka vuosi. Lisätietoa tästä