Jäsentietojen muutos jäsenrekisteriin

Ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Jäsentietojen muutoslomakkeella (lomake aukeaa uuteen ikkunaan) saat lähetettyä tiedon muutoksista helposti ja nopeasti yhdistykselle. Näin varmistat, että jäsenrekisterissämme on aina oikeat ja ajantasalla olevat tiedot. Ajantasaisten tietojen avulla jäsentiedotteet tulevat suorinta tietä perille. Lomakkeella voi ilmoittaa myös sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron muuttumisesta.

Täytäthän aina nimitietosi (jos eivät muuttuneet, käytä kohtaa vanha nimi) ja osoitteesi (jos ei muuttunut, käytä kohtaa vanha katuosoite ja vanha postinumero). Tämä sen vuoksi, että uudet tiedot saadaan aina kohdistumaan varmasti oikeaan henkilöön.

Riittää, kun täytät ensiksi vanhat tiedot ja sitten uusista tiedoista sen kohdan, mikä pitää uusia jäsenrekisteriin. Esim. jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut laita ensiksi vanha kohtaan vanha sähköpostiosoite ja uuteen kohtaan uusi sähköpostiosoite. Tai jos sukunimi muuttunut täytä ensiksi vanha nimi ja sitten uudesta kohdasta uusi nimi.