Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Liity jäseneksi -lomakkeen (aukeaa uuteen ikkunaan). Vastaanotettuamme lomakkeen otamme sinuun yhteyttä valitsemallasi tavalla (sähköposti tai postitse. Laita laskutustoivomus kohtaan terveiset Reumaliitolle/yhdistykselle). Tällöin saat ensimmäisen jäsenmaksulaskun. Laskua maksaessa käytäthän viitenumeroa.

Maksun kirjauduttua yhdistyksen tilille toimitamme sinulle uuden jäsenen kirjeen, jonka mukana on sininen ranneke ja SLE-ensiopas.

HUOM! Mikäli olet valinnut sähköpostilaskutuksen, niin muistathan seurata sähköpostiasi (myös roskapostikansiota), ettei jäsenkirjeet- ja lasku jää sähköpostiisi. Voit varmistaa laskutustilan jäsensihteeriltä tai muita hallituksen jäseniltä.

Hallituksella on oikeus peruuttaa jäsenyytesi esim. maksamattomien jäsenmaksujen perusteella. Lue tarkemmin yhdistyksen säännöistä.

Vuonna 2018 jäsenmaksu on 16,00 euroa.