Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Liity jäseneksi -lomakkeen (aukeaa uuteen ikkunaan).

HUOM kuvat alla! Yhteystietojesi jälkeen MUISTA vaihtaa kohtaan Yhdistys Ei valintaa tilalle SLE-yhdistys (listassa heti Reumaliiton jälkeen). Näin se osoitetaan suoraan meille.

Kuva 1

Kuva 2

Vastaanotettuamme lomakkeen otamme sinuun yhteyttä. Tällöin saat ensimmäisen jäsenmaksulomakkeen yleensä sähköpostilla. Laskua maksaessa käytäthän viitenumeroa. HUOM! Laskun yläkulmassa on jäsenkorttisi, jolla saat mm. jäsenetuja. Tulosta lomake, leikkaa se talteen ja "laminoi" vaikka kirkkaalla läpinäkyvällä teipillä.

Maksun kirjauduttua yhdistyksen tilille toimitamme sinulle sähköisesti uuden jäsenen kirjeen (mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen), jossa kerromme toiminnastamme.

HUOM! Muistathan seurata sähköpostiasi (myös roskapostikansiota), ettei jäsenkirjeet- ja lasku jää sähköpostiisi. Voit varmistaa laskutustilan jäsensihteeriltä tai muita hallituksen jäseniltä.

Hallituksella on oikeus peruuttaa jäsenyytesi esim. maksamattomien jäsenmaksujen perusteella. Lue tarkemmin yhdistyksen säännöistä.

Vuonna 2018 jäsenmaksu on 16,00 euroa.

Sivu päivitetty 13.11.2018