Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä Liity jäseneksi -lomakkeen (aukeaa uuteen ikkunaan). Vastaanotettuamme lomakkeen otamme sinuun yhteyttä valitsemallasi tavalla (sähköposti tai postitse. Laita laskutustoivomus kohtaan terveiset Reumaliitolle/yhdistykselle). Tällöin saat ensimmäisen jäsenmaksulaskun. Laskua maksaessa käytäthän viitenumeroa.

Maksun kirjauduttua yhdistyksen tilille toimitamme sinulle sähköisesti uuden jäsenen kirjeen (mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen), jossa kerromme toiminnastamme.

HUOM! Mikäli olet valinnut sähköpostilaskutuksen, niin muistathan seurata sähköpostiasi (myös roskapostikansiota), ettei jäsenkirjeet- ja lasku jää sähköpostiisi. Voit varmistaa laskutustilan jäsensihteeriltä tai muita hallituksen jäseniltä.

Hallituksella on oikeus peruuttaa jäsenyytesi esim. maksamattomien jäsenmaksujen perusteella. Lue tarkemmin yhdistyksen säännöistä.

Vuonna 2018 jäsenmaksu on 16,00 euroa.