TOIMINTASUUNNITELMA

Vanhat toimintasuunnitelmat löydät linkeistä.

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2015

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2019

Yleistä

Tulevana toimikautena yhdistys jatkaa itsensä tunnetuksi tekemistä lupus-ihmisten edustajana
Suomessa.

Yhdistys kuuluu myös Reumaliittoon, Harso ry:hyn ja Lupus Europeen.

Tapahtumat

Sääntömääräisen vuosikokouksen lisäksi yhdistys kannustaa ja tukee paikkakuntakohtaisten
jäsentapaamisten järjestämisessä tavoittaakseen mahdollisimman monia jäseniä. Yhdistys järjestää kerran vuodessa valtakunnallisen jäsentapaamisen. Lisäksi Maailman Lupuspäivänä (10.5.) järjestämme tapahtumia netissä ja eri paikkakunnilla. Näihin tapahtumiin yritetään innostaa jäsenistöä Siipien havinaa -vertaistukiryhmän, Fb-ja nettisivjen kautta.

Pyrimme löytämään liikuntavastaavan, joka järjestäisi liikuntaohjausta Lupus-sairaille henkilöille
lyhyiden videoiden avulla. Videot jaettaisiin YouTube-kanavallamme, netti- ja Fb-sivuillamme sekä Siipien havinaa -keskusteluryhmässämme.

Hallituksen jäsen osallistuu loppuvuodesta järjestettävään Lupus Europen vuosikokoukseen.

Talous

Yhdistys hakee Reumaliiton tukea jäsentapaamisten järjestämiseksi.

Tutkitaan myös muita mahdollisia avustuksia jäsenmaksujen lisäksi virkistystoiminnan toteuttamiseksi.

Tiedotus
Tiedotus tapahtuu Facebook- ja verkkosivujen sekä keskusteluryhmien kautta. Lisäksi julkaisemme ilmoituksia Reuma- ja Harvinaiset-lehdissä.

Julkaisut

Kannustetaan jäseniä kirjoittamaan kertomuksiaan verkkosivuille.

Lisätty 15.9.2018