SLE-yhdistyksen jäsenenä saat etuja mm. seuraavia asioita:

• Suomen Reumaliiton etuja: Reuma-lehden vuosikerran, jäsenetuhintaan kursseja ja seminaareja, oppaita, kirjoja ja muita jäsentuotteita sekä mahdollisuuden päästä kuntoutukseen ja lomatoimintaan (kaikki Suomen Reumaliiton jäsenedut näet täältä)
  • silikonirannekkeen
  • SLE-ensioppaan
  • jäsentiedotteet sähköpostiin
  • voit liittyä Harvinaiset-postituslistalle (Harvinaiset-sivusto)
  • kutsun jäsentapaamisiin
  • vertaistukea on saatavilla mm. seuraavista paikoista:
    • nettisivujemme keskustelupalstalla (pääset siihen tästä)
    • Facebookin Siipien havinaa -ryhmässä (keskustelu näkyy vain ryhmäläisille, ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä)

SLE-yhdistyksen omat jäsenilleen neuvottelemat edut

Alennus Aureola -aurinkosuojamateriaalista
  • Jäsenet saavat 10 % alennuksen Aureola-kankaista. Aureola on aurinkosuojamateriaali, josta voit valmistaa itsellesi vaikka lisäsuojan hellehatun alle tai takin (valitettavasti valmistuotteista ei ole mahdollista saada alennusta. Ei ole kivijalkamyymälää). Kaikki palvelumme ovat räätälöityjä tilaustuotteita. Kangasta voi tilata sähköpostitse tasametrein, mittatilausasuihin pitää sopia tapaaminen erikseen. Kuitenkin kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Tutustu Aureolaan lisää, oheisesta linkistä pääset suoraan sivuille Aureola.fi.
Alennus Mehiläisen hammaslääkärin palveluista
  • Mehiläinen
  • Mehiläinen tarjoaa SLE-yhdistyksen jäsenille 5%
    alennuksen hammaslääkärin /suuhygienistin tekemistä toimenpiteistä (ei koske erikoishammaslääkärin toimenpiteitä). Lisäksi saamme hammastarkastuksen etuhinnalla 49 € (normaalihinta 65 €). Edut saadaksesi esitä kassalla jäsenkorttimme (löytyy jäsenmaksulomakkeesta).

SLE kuuluu Reumaliitossa harvinaistoiminnan alle ja vanhan SLE-jaoksen lehti on yhdistetty Harvinaiset-lehteen. Saat lehden ja Harvinaiset-ryhmän sähköpostiviestit, kun liityt Harvinaiset-postituslistalle.

perhoset_ranneke.jpeg

Kuvassa uudelle jäsenelle tuleva ranneke. Rannekkeesta kerrotaan lisää täällä.

Jäseneksi liittymisen ohjeet saat täältä.

Sivu päivitetty 3.10.2018