Ohje, miten liityt jäseneksi

Ensiksi saat vahvistustiedon lomakkeen perille saapumisesta Reumaliittoon, joka siirtää sen SLE-yhdistyksen käsittelyyn. Vastaanotettuamme lomakkeen otamme sinuun yhteyttä. Tällöin saat ensimmäisen jäsenmaksulomakkeen yleensä sähköpostilla.

Mikäli viikon sisällä ei ole tullut minkäänlaista vahvistustietoa tietosi perille saapumisesta, ole ystävällisesti kontaktia meihin tai Reumaliittoon "Ota yhteyttä"-lomakkeen avulla.

Laskua maksaessa käytäthän viitenumeroa.
HUOM! Laskun yläkulmassa on jäsenkorttisi, jolla saat mm. jäsenetuja. Tulosta lomake, leikkaa se talteen ja "laminoi" vaikka kirkkaalla läpinäkyvällä teipillä.

Maksun kirjauduttua yhdistyksen tilille toimitamme sinulle sähköisesti uuden jäsenen kirjeen (mikäli olet antanut sähköpostiosoitteen), jossa kerromme toiminnastamme.

HUOM! Muistathan seurata sähköpostiasi (myös roskapostikansiota), ettei jäsenkirjeet- ja

lasku jää sähköpostiisi. Voit varmistaa laskutustilan jäsensihteeriltä tai muita hallituksen jäseniltä.

Päivitetty 6.2.2019