Tulevat tapahtumat

Hei jäsen tai ei-jäsen!

Tarvitsemme apuasi.

Voisitko ystävällisesti kertoa, onko teidän paikkakuntanne reuma- tai kipuyhdistyksellä kipuryhmiä, joiden toimintaan SLE:tä sairastavat henkilöt voivat osallistua?

Tiedot paikallisten kipuryhmien toiminnasta voi laittaa yhteydenottolomakkeen kautta, lähettää minulle viestillä Facebook Messengeriin tai sähköpostiin (reetta.aitasalo@gmail.com).

Tarkoituksena on saada kerättyä eri puolella Suomea toimivien kipuryhmien yhteystiedot ja selvittää niihin osallistumisen mahdollisuus.

Tässä linkki kivunhallintataloon:

Ystävällisin terveisin
Reetta Aitasalo
SLE-hallituksen pj

Paikkakuntakohtaiset Lupus-tapaamiset

Tampereen Lupus-tapaaminen

Tule mukaan ryhmämme toimintaan!
Tapaamme yleensä Tampereen Reumayhdistyksen toimistolla kahvin merkeissä 5-6 kertaa vuodessa. Opimme uutta, vaihdamme tietoa ja kokemuksia sekä saamme uusia ystäviä.

Yhteyshenkilöt:

• Mathlin Annette, p. 0400 735 589, annette.mathlin@luukku.com
  • Ahlgren Tuija, p. 040 559 9957

Pk-seudun Lupus-tapaaminen

Joka kuukauden toinen keskiviikko.
Tapaamisissa voimme istuskella kahvin ääressä, käydä museossa ja konserteissa, antaa toisillemme vertaistukea ja hauskoja nauruntäyteisiä hetkiä Robert's Coffee Kampissa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse yhteys@sle-yhdistys.fi.

Seuraavat tapaamiset:

• 14.11. klo 17.00
  • 12.12. klo 17.00

Varsinais-Suomen Lupus-kaffeet

Joka kuukaden toinen keskiviikko.
Vertaistukea sinulle ja minulle, keksitään yhteistä tekemistä, jaetaan ilot ja surut.

Ilmoittaudu mukaan Facebook viestillä tai sähköpostilla yhteys@sle-yhdistys.fi

Seuraavat tapaamiset:

• 14.11. klo 17 Kauppakeskus Myllyn Picnicissä - peruutettu
  • 12.12. klo 17 Kauppakeskus Hansa, Robert's Coffee, Gelato Factory

Vuosikokous 2019

SLE-yhdistys ry
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS
lauantaina 9.2.2019 klo 12:00 Suomen Reumaliiton tiloissa (Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki).

Käsitellään sääntöjen määrämät asiat sekä sekä yhdistyksen sääntömuutos.

Vuosikokoukseen liittyvät materiaalit (esityslista, uudet säännöt ja muut liitteet) löytyvät täältä joulukuun aikana.

Sivu päivitetty 14.11.2018