Tulevat tapahtumat

SLE-yhdistyksen jäsentapaaminen Tampereella lauantaina 27.10.2018.

Ohjelmassa museokierros, lounas, hallituksen esittäytyminen, tietoa Lupus Europesta, lääkeluento sekä keilausta. Aikaa on varattu vapaalle seurustelulle ja vertaistuelle. Myös ei-jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautuminen tapaamiseen su 30.9. mennessä yhteys@sle-yhdistys.fi.

Tapahtumailmoituksesta löydät lisätiedot aikatauluista, maksuista sekä majoittumisesta. Ilmoitus aukeaa uuteen välilehteen tästä.

Tampereen Lupus-tapaaminen. Tule mukaan ryhmämme toimintaan! Tapaamme yleensä Tampereen Reumayhdistyksen toimistolla kahvin merkeissä 5-6 kertaa vuodessa. Opimme uutta, vaihdamme tietoa ja kokemuksia sekä saamme uusia ystäviä.

Seuraava tapaaminen keskiviikkona 3.10. klo 18.00.

Yhteyshenkilöt:

• Mathlin Annette, p. 0400 735 589, annette.mathlin@luukku.com
  • Ahlgren Tuija, p. 040 559 9957

Pk-seudun Lupus-tapaaminen joka kuukauden toinen keskiviikko. Tapaamisissa voimme istuskella kahvin ääressä, käydä museossa ja konserteissa, antaa toisillemme vertaistukea ja hauskoja nauruntäyteisiä hetkiä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse yhteys@sle-yhdistys.fi.

Seuraava tapaaminen 12.9. klo 17.00 Robert's Coffee Kampissa.

Sivu päivitetty 29.8.2018